Turcam Hall Hakkında Bilgiler - Afrika'da TurcamHall

Turcam Hall, minyatür Afrika olarak adlandırılan Kamerun’un Başkenti Yaounde’de, öncelikle Fuar ve Ticaret Merkezi olarak hizmet vermek üzere inşa edilmiş yegâne yapıdır. Turcam Hall, bölgedeki fuar, kongre, seminer, sempozyum, resepsiyon, iş ve alım heyeti toplantıları gibi pek çok ticari etkinliğe ev sahipliği yapmak amacıyla uluslararası standartlarda hizmet verebilecek şekilde planlanmış ve gerek Türk, gerekse yabancı kuruluşların hizmetine sunulmuştur.

Toplam 4.100 m² kapalı ve 3.200 m² açık alanda hizmet veren Turcam Hall’da çağdaş bir iletişim altyapısı kurularak ziyaretçilerin, katılımcıların ve müşterilerinin dünyayla bağlantılarının sürekli olması sağlanmıştır.

Yiyecek-içecek bölümleri, konferans salonu, profesyonel anlamda uluslararası görüşmelere imkân tanıyan business center, transfer hizmetleri, çeviri, güvenlik ve sağlık gibi pek çok hizmetiyle Turcam Hall, işadamlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak bir yapıdır. Turcam Hall, açık alanı sayesinde, iş ve tarım makineleri gibi sergilenmesi güç ürünler için de ideal bir mekândır.

Bölgede fuar düzenleyecek organizatörler Turcam Hall’de stand kiralama,alan kurulumu, montaj- demontaj, depolama, teknik destek, güvenlik, barkod sistemleri, özel catering hizmeti gibi bir fuarda ihtiyaç duyacakları her türlü malzeme ve hizmeti tek bir çatı altında temin edebileceklerdir.

Afrika Burada

Gana Nerede - Gana Nerde - Gana Dünyanın Neresinde

Kamerun Nerede - Kamerun Nerde - Kamerun Hangi Kıtada

Cibuti Nerede - Cibuti Nerde - Cibuti Hangi Kıtada

Mali Nerede - Mali Hangi Kıtada - Mali'nin Konumu

Angola Nerede - Angola Nerde - Angola Dünyanın Neresinde

Seyşeller Nerede - Seyşel Adaları Nerde - Seyşellerin Haritadaki Yeri