Senegal Türk işadamlarını bekliyor - Senegal'e Dış Ticaret Heyeti gezisi - Anadolu Afrika'da ticaret peşinde - Batı Afrika yeni firsatlar sunuyor,

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) Konyalı işadamlarını Senegal’e yapılacak Dış Ticaret Heyeti gezisine davet etti. TUSKON’a bağlı Anadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) tarafından organize edilen gezi, üye derneklerin işbirliğiyle yapılacak.

Planlanan gezi hakkında Konyalı sanayici ve işadamlarına çağrıda bulunan AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akın, program kapsamında Türkiye’den gidecek 120 işadamının Senegal ve yakın ülkelerden gelecek 500 işadamı ile iş görüşmeleri yapacağını kaydetti.

Senegal hakkında bilgi veren Başkan Akın, "Güvenlik sorunu olmayan, Batı Afrika’nın ulaşım ve ticaret kapısı konumunda olan Senegal, tarım, tarım makineleri, gıda, gıda ambalaj ve üretim makineleri, tekstil, inşaat, müteahhitlik ve makine olmak üzere birçok sektör açısından cazip bir pazar durumundadır. Tekstilde ABD’nin kota uygulamadığı, Dubai, Güney Afrika, Avrupa ve ABD’ye günlük seferlerin yapıldığı ülkede yatırımcılar için birçok yatırım teşvik ve kolaylıkları vardır. 19 – 23 Nisan 2009 tarihlerinde gerçekleşecek programımıza katılmak isteyen işadamlarımızın 16 Mart 2009 tarihine kadar üyesi oldukları derneklere veya online olarak www. turquiesenegalcommerce.com web sitemizden başvuru yapmaları gerekmektedir."dedi.

Senegal Vize Bilgileri
Senegal Senegal Büyükelçiliği iletisim bilgileri
Senegal Fahri Konsolosluğu

..

Afrika Burada

Gana Nerede - Gana Nerde - Gana Dünyanın Neresinde

Kamerun Nerede - Kamerun Nerde - Kamerun Hangi Kıtada

Cibuti Nerede - Cibuti Nerde - Cibuti Hangi Kıtada

Mali Nerede - Mali Hangi Kıtada - Mali'nin Konumu

Angola Nerede - Angola Nerde - Angola Dünyanın Neresinde

Seyşeller Nerede - Seyşel Adaları Nerde - Seyşellerin Haritadaki Yeri