Goal4Afrika - Yıldızlar Afrika için oynadı

Münih’te, Nobel Barış Ödüllü Nelson Mandela adına ’Goal4Afrika’ sloganıyla düzenlenen yardım maçını, Ballack’ın takımı 9-6 kazandı.

MÜNİH’te ’Goal4Afrika’ sloganıyla düzenlenen yardım maçında kaptanlığını Michael Ballack’ın yaptığı All-Star-Tem, Hollanda Milli Clarence Seedorf’un şöhretler karmasını 9-6 mağlup etti. Allianz Arena’da 30 bin kişinin izlediği karşılaşmanın başlama vuruşunu Jürgen Klinsmann ile Arthur Zico birlikte yaptılar. Tüm gelirinin Afrika’daki ’eğitim için elele" kampanyasına verileceği maçta Ze Roberto, Van Bommel, Van Buyten, Gattuso, Dida yanında Formula 1’in efsane pilotu Michael Schumacher de forma giydi.

Zidane sahne aldı
Öte yandan Zidane, Fransa’nın 1998 Dünya Kupası’nı kazanmasının 10. yıl dönümü nedeniyle Paris’te oynanan özel maçta yeniden Fransa Milli Takımı formasını giydi. Fransa, Rigobert Song’un da formasını giydiği Dünya Karması ile 3-3 berabere kalırken, Stade de France’daki tarihi maça Fransa Dünya Kupası’nı kazandığında dünyaya gelen ve 10 yaşındaki bir taraftarın maça gelirken trafik kazasında hayatını kaybetmesi damgasını vurdu.
Kaynak: Hürriyet

Afrika Burada

Gana Nerede - Gana Nerde - Gana Dünyanın Neresinde

Kamerun Nerede - Kamerun Nerde - Kamerun Hangi Kıtada

Cibuti Nerede - Cibuti Nerde - Cibuti Hangi Kıtada

Mali Nerede - Mali Hangi Kıtada - Mali'nin Konumu

Angola Nerede - Angola Nerde - Angola Dünyanın Neresinde

Seyşeller Nerede - Seyşel Adaları Nerde - Seyşellerin Haritadaki Yeri